Informatii Livrare

 

Daca ai ajuns cu cititul pana aici este clar ca esti istet si daca mai esti si oltean,  chiar de suna a pleonasm, mai trebuie inca ceva si  transportul este gratis oricat de mult ai cumpara.

Conditia este sa locuiesti in Craiova, deci Electrocasnice-Craiova va pune la dispozitie urmatoarea modalitate de livrare a produselor:

 

1.Flota proprie

      Livrarea se face de la depozitul de Electrocasnice din Craiova prin intermediul serviciului nostru de transport . Plata pentru transportul marfurilor pe raza orasului Craiova este ZERO.

TERMENI SI CONDITII DE TRANSPORT

Va informam ca Serviciul  ''LIVRARE LA DOMICILIU”  va este pus la dispozitie din dorinta de a va bucura "maxim" de produsele pe care le-ati ales.

Serviciul de Livrare la domiciliu este asigurat cu respectarea  urmatoarelor reguli:

1. Transportul este asigurat de noi pana in zonele in care masinile pot parca in conditii de siguranta.

2. Transportul produselor de la masina pana la locuinta dumneavoastra nu este obligatia conducatorului auto, dar cu siguranta acesta va va ajuta la descarcarea produselor.

3. In cazul in care produsele dumneavoastra sunt voluminoase si grele, trebuie sa va asigurati ca aveti cu cine sa le  descarcati si sa le transportati in curte/casa/apartament. Daca totusi nu aveti cu cine, sunati-ne si o sa trtimitem noi o persoana in plus.

4. In situatia in care la numerele de telefon lasate de dumneavoastra nu raspunde nimeni, noi incercam sa sunam pana se termina ziua de lucru si vom relua si a doua zi, apoi asteptam sa ne sunati dumneavoastra.

5. Daca marfa nu poate fi livrata din cauze de : adresa incorecta, incompleta, numar de telefon gresit etc, urmatorul transport il executam tot cu serviciului gratuit dar nu vom mai fi la fel de veseli si nu o sa va putem inveseli nici pe dumneavoastra.

6. Solicitarile speciale nu fac obiectul conditiilor de mai sus.

7. In caz de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile etc). transportul se va reprograma in functie de posibilitatile de transport.

 

2. Ridicarea produselor de la magazinele noastre

   Produsele comandate pot fi ridicate de la unul din magazinele noastre din Craiova.

 

3. Livrare prin curier in afara orasului Craiova contra cost

   Dupa efectuarea comenzii veti fi contactat telefonic pentru a vi se comunica taxa de expeditie.
   Comenzile se onoreaza numai pe baza unui avans in cazul livrarii in alt oras decat Craiova!

Top